Bespaar tot wel 20%. Jubileumsactie 10 jaar Caravan Salon Düsseldorf

Tenttrailers

Een tenttrailer is een absoluut ruimtewonder onder de kampeermiddelen. Ingepakt nemen ze weinig ruimte in beslag – uitgeklapt worden het in enkele minuten enorme tenten met een echt comfortbed. Het tentplatform kan je na de kampeervakantie van de aanhanger afnemen, zodat je buiten de vakanties om een transportaanhanger tot je beschikking hebt. Overigens is een rijbewijs voor aanhangwagens niet nodig! Kleine auto, e-auto of terreinwagen: de tenttrailers van CAMPWERK zijn de perfecte reisgenoten.

Twee maten

Economy

Economy

Ruimtewonder met een enorm bed: De vouwwagen is snel op te zetten, uitbreidbaar en ideaal voor beginners.

De Economy vouwwagen is onze kleinste tent en de ideale oplossing voor de kampeerder die meer comfort wil met behoud van het échte tentgevoel. Op een oppervlakte van slechts 9 m2 vind je toch een ontzettend comfortabel kingsize bed.

9-18m²

Binnenruimte

ca. 1 min.

opbouwtijd

1-3

personen

slechts 420 kg

Leeggewicht

beschikbaar in 750 kg of 1.300 kg uitvoering

Max. toegestane massa

tot 1.475 L

Laadvolume

Opbouwen binnen enkele minuten

De economy tenttrailer kan in een handomdraai met slechts één persoon worden opgebouwd tot een comfortabele slaapruimte.

Family

Of je een klein of groot gezin hebt, hier heeft iedereen genoeg plek om goed te kunnen slapen.

De “Family” vouwwagen is ontworpen voor kleine gezinnen met 11m² (hoofdtent). Maar het kan altijd met je meegroeien , tot 23m² (hoofdtent plus aanbouwtent). De hoofdtent kan gemakkelijk worden opgedeeld om desgewenst een ruimte voor een kinderkamer of logeerkamer te creëren.

11-23 m²

Binnenruimte

ca. 3 min.

opbouwtijd

2-5

personen

slechts 420 kg

Leeggewicht

beschikbaar in 750 kg of 1.300 kg uitvoering

Max. toegestane massa

tot 1.475 L

Laadvolume

Family

Opbouw in drie minuten

In drie minuten is de Family tenttrailer ingericht als volwaardig onderkomen. Met genoeg ruimte voor het hele gezin.

Uitrusting

Ons recept voor "kamperen gemakkelijk gemaakt":

CAMPWERK biedt kampeeroplossingen waar slaapcomfort en gemakkelijk opzetten centraal staan. Kampeeroplossingen die je mobiliteit vergroten en die je kunt aanpassen aan jouw wensen en eisen. Voor onze tenttrailers betekent dat een robuuste en veilige aanhanger die we voorzien van een comfortabele en praktisch ontworpen tent. En we zijn klaar voor het maken van nieuwe herinneringen!

Meer leefruimte met de voortent

Wanneer je kampeert leef je voornamelijk onder de luifel. Of u hem nu gebruikt als keuken, eetkamer of gewoon als extra woonruimte – de CAMPWERK aanbouwtent is altijd een praktisch accessoire.

Voortent

Voor korte stops voldoet het snel opzetten van de basistent meestal. Maar wanneer je langere tijd op één plek bent, is het prettig om een grotere overdekte leefruimte te hebben. Afhankelijk van het weer kunt u bijvoorbeeld op zonnige dagen alleen de luifel als zonnescherm plaatsen of op koude dagen de afzonderlijke zijwanden. Daardoor ontstaat een volwaardige woonruimte.

Geniet van de
sterrenhemel

Waar goed slapen hoofdzaak is…

Goed slapen is tijdens je vakantie net zo belangrijk als thuis. Want een goede nachtrust geeft je energie en ontspanning. Alleen dan kan je volop genieten van je kampeerreis. Goed slapen is daarom een hoofdzaak bij de ontwikkeling van onze tenttrailers.

Kingsize bed

Het beste slapen doe je in ons Comfort bed.

Het bij CAMPWERK te verkrijgen comfortbed bestaat uit een speciale matras met viscoseschuim, die zich individueel aan het lichaam aanpast. Voorzie dit matras van een ventilerende Froli schotelvering en je hebt één van de beste bedden die in een kampeermiddel wordt aangeboden.

More about the King Size Bed

Materiaalgebruik

Voor onze tenten gebruiken we een 450 gr. zware tentstof die ook wel polycotton of technisch katoen wordt genoemd. De vezel bestaat uit een samenstelling van katoen en polyester en combineert de voordelen van natuurvezel met die van modern hightech-materiaal. Het resultaat is een stevige, actief ademende stof die prettig aanvoelt, sneller droogt en goed in vorm blijft.

Meer te weten komen over ons gebruikte materiaal en verwerking.
Meer te weten komen over ons gebruikte materiaal en verwerking.

Meerdere  aanhangers

Het is uw keuze

Onze tenttrailers zijn niet van de haring, maar worden individueel voor u vervaardigd door onze deskundige medewerkers in onze fabriek in Velbert. Uitgerust met de “Economy” of “Family” tenten, zorgt de bijpassende aanhangerbasis voor het beste toerplezier.

Onroad

Dankzij de vele mogelijke extra’s geschikt voor iedere situatie.

De onroad aanhanger is ideaal voor alle wegen in Europa. Voorzien van een zeer soepel lopend, thermisch verzinkt chassis van AL-KO en een solide aluminium opbouw die evenveel laadruimte biedt als de inhoud van vier badkuipen.
Uw grote voordeel: u bent perfect uitgerust op vakantie en wanneer u niet op vakantie bent kunt u de aanhanger gebruiken als een normale bedrijfswagen. En het beste van alles is dat de aanhangerbasis wordt geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Meer ervaren over onze onroad basis.
Meer ervaren over onze onroad basis.

Offroad

Er zijn geen slechte wegen, alleen het verkeerde voertuig. Wanneer je de gebaande paden wilt verlaten, moet je op je materiaal kunnen vertrouwen.

Wij zijn van mening dat wat achter je auto hangt, je niet moet beperken in je avonturen die je wilt beleven. Daarom zijn onze offroad trailers ontzettend robuust ontworpen en voldoen ze aan de hoogste eisen. Op maat gemaakt, als bagagetrailer, als motor-aanhanger of, in combinatie met ons tentplatform, als tenttrailer. Naast het sterke chassis is de offroad variant voorzien van een speciale lichtgewicht opbouw. Een combinatie van onderhoudsvrij aluminium en stevige RVS componenten.
Meer ervaren over onze offroad basis.
Meer ervaren over onze offroad basis.

Seriematige  basisuitrusting

Extra's

Keuken

Vakantie is vooral goed eten…

CAMPWERK heeft veel tijd gestoken in de verdere ontwikkeling van zijn populaire aanhangerkeuken, omdat de keuken vaak in het middelpunt van de belangstelling staat tijdens het kamperen.

De trailerkeuken van CAMPWERK biedt slimme kenmerken, zoals een rvs kooktoestel met 2 branders en glazen afdekplaten, of de grote walnoothouten snijplank, die gemakkelijk in- en uitklapt.

Meer info over onze keuken