Aktuell auf Messe in Bern

Tenttrailers

Een tenttrailer is een absoluut ruimtewonder onder de kampeermiddelen. Ingepakt nemen ze weinig plaats in. Eenmaal uitgeklapt heb je enorm veel ruimte tot je beschikking én een zeer comfortabel bed. Het tentplatform kan je na de kampeervakantie van de aanhanger afnemen, zodat je buiten de vakanties om een transportaanhanger tot je beschikking hebt. En je kunt onze tenttrailer in veruit de meeste gevallen met een normaal B-rijbewijs achter de auto trekken. Of je nu een compacte auto, electrische auto of terreinwagen rijdt, een CAMPWERK vouwwagen of tenttrailer is de perfecte begeleider tijdens jouw kampeertrip.

Twee maten

Economy

Economy

Ruimtewonder met reusachtig bed. Snel opgebouwd, uitbreidbaar, ideaal voor rondtrekkende avonturiers.

De Economy vouwwagen is onze kleinste tent en de ideale oplossing voor de kampeerder die meer comfort wil met behoud van het échte tentgevoel. Onze Economy tenttrailer kenmerkt zich door grote mobiliteit tijdens het reizen, supersnel opzetten en een grote leefruimte. Het comfortabele kingsize bed (220 x 175 cm) maakt dat je van iedere kampeerreis uitgerust huiswaarts keert.

9-18m²

Binnenruimte

ca. 1 min.

Opbouwtijd

1-3

Personen

slechts 420 kg

Leeggewicht

beschikbaar in 750 kg of 1.300 kg uitvoering

Max. toegestane massa

tot 1.475 L

Laadvolume

Opbouwen binnen enkele minuten

De Economy tenttrailer is door één persoon snel en gemakkelijk op te zetten.

Family

Of je een klein of groot gezin hebt, hier heeft iedereen genoeg plek om goed te kunnen slapen.

De Family tenttrailer / vouwwagen is met 11m² (basistent) een ideale tent voor kleine én grote gezinnen. Afhankelijk van je situatie kan de Family flexibel meegroeien tot een ruimte van 23m² (basistent plus luifel/voortent). De basistent is geheel naar eigen inzicht in te vullen. Zijn de kinderen nog klein, dan passen er met gemak tot 3 reisbedjes in. Worden ze wat groter? Dan kan je er meerdere luchtbedden, veldbedden of stapelbedden in kwijt.

11-23 m²

Binnenruimte

ca. 3 min.

Opbouwtijd

2-5

Personen

slechts 420 kg

Leeggewicht

beschikbaar in 750 kg of 1.300 kg uitvoering

Max. toegestane massa

tot 1.475 L

Laadvolume

Family

Opbouw in drie minuten

De Family zet je supersnel op. Ook wanneer je dat alleen wilt doen. Voor de basistent is dat een kwestie van minuten. Met genoeg ruimte voor het hele gezin.

Uitrusting

Ons idee over hoe kamperen moet zijn:

CAMPWERK biedt kampeeroplossingen waar slaapcomfort en gemakkelijk opzetten centraal staan. Kampeeroplossingen die je mobiliteit vergroten en die je kunt aanpassen aan jouw wensen en eisen. Voor onze tenttrailers betekent dat een robuuste en veilige aanhanger die we voorzien van een comfortabele en praktisch ontworpen tent. En we zijn klaar voor het maken van nieuwe herinneringen!

Meer leefruimte met de voortent

Wanneer je kampeert leef je voornamelijk onder de luifel. Gebruikt als keuken, ontbijtplek of simpelweg als extra leefruimte. De luifel is in alle omstandigheden een praktische accessoire.

Voortent

Voor korte stops voldoet het snel opzetten van de basistent meestal. Maar wanneer je langere tijd op één plek bent, is het prettig om een grotere overdekte leefruimte te hebben. Afhankelijk van de weersomstandigheden, kun je alleen de luifel tegen de zon opzetten, of hang je bij slecht weer de zijwanden en/of voorwand er ook aan. Hierdoor maak je van je luifel een complete voortent.

Geniet van de
sterrenhemel

Waar goed slapen hoofdzaak is…

Goed slapen is tijdens je vakantie net zo belangrijk als thuis. Want een goede nachtrust geeft je energie en ontspanning. Alleen dan kan je volop genieten van je kampeerreis. Goed slapen is daarom een hoofdzaak bij de ontwikkeling van onze tenttrailers.

Kingsize bed

Het beste slapen doe je in ons Comfort bed.

Deze is uitgerust met een 220 cm lange matras van koudschuim en een toplaag van traagschuim, dat zich naar je lichaam vormt. Drukpunt ontlastend, temperatuur regulerend en anti-allergeen. Voorzie dit matras van een ventilerende Froli schotelvering en je hebt één van de beste bedden die in een kampeermiddel wordt aangeboden.

Lees meer over ons Comfort Bed

Materiaalgebruik

Voor onze tenten gebruiken we een 450 gr. zware tentstof die ook wel polycotton of technisch katoen wordt genoemd. De vezel bestaat uit een samenstelling van katoen en polyester en combineert de voordelen van natuurvezel met die van modern hightech-materiaal. Het resultaat is een stevige, actief ademende stof die prettig aanvoelt, sneller droogt en goed in vorm blijft.

Lees meer over onze materialen en verwerking
Lees meer over onze materialen en verwerking

Meerdere  aanhangers

De keuze is aan jou

Onze tenttrailers zijn geen standaard product. Ze worden individueel in onze werkplaats in Bochum, Duitsland, geassembleerd. Naast de uitontwikkelde tenten Economy en Family zorgt een goede en veilige aanhanger voor een onbezorgde roadtrip.

Onroad

Dankzij de vele mogelijke extra’s geschikt voor iedere situatie.

De onroad aanhanger is ideaal voor alle wegen in Europa. Uitgerust met een veilig en uitgebalanceerd, verzinkt chassis van de firma AL-KO, schokbrekers en een verlengde dissel voor een zeer rustig weggedrag geniet je van het rijden met deze trailer. De ongelooflijk sterke aluminium opbouw biedt net zoveel ruimte als 4 badkuipen. Nóg een voordeel: tijdens je reis ben je veilig onderweg en buiten de vakanties om kan je de aanhanger zonder tent als transportaanhanger gebruiken. En op de aanhangerbasis geven we 10 jaar fabrieksgarantie.

Lees meer over de onroad trailer
Lees meer over de onroad trailer

Offroad

Er zijn geen slechte wegen, alleen het verkeerde voertuig. Wanneer je de gebaande paden wilt verlaten, moet je op je materiaal kunnen vertrouwen.

Wij zijn van mening dat wat achter je auto hangt, je niet moet beperken in je avonturen die je wilt beleven. Daarom zijn onze offroad trailers ontzettend robuust ontworpen en voldoen ze aan de hoogste eisen. Op maat gemaakt, als bagagetrailer, als motor-aanhanger of, in combinatie met ons tentplatform, als tenttrailer. Naast het sterke chassis is de offroad variant voorzien van een speciale lichtgewicht opbouw.
Een combinatie van onderhoudsvrij aluminium en stevige RVS componenten.

Lees meer over de offroad trailer
Lees meer over de offroad trailer

Seriematige basisuitrusting

Extra's

Keuken

Vakantie is vooral goed eten…

CAMPWERK heeft veel tijd in de ontwikkeling van zijn keuken gestoken. Want de keuken is vaak het middelpunt waar het bij het kamperen om draait.

De trailerkeuken van CAMPWERK biedt slimme kenmerken, zoals een rvs kooktoestel met 2 branders en glazen afdekplaten, of de grote walnoothouten snijplank, die gemakkelijk in- en uitklapt.

Lees meer over de CAMPWERK keuken
Lees meer over de CAMPWERK keuken

Verdere mogelijkheden

Technische specificaties

Economy

Family

Ervaringen

Stel hier je ideale trailer samen

Stel hier je eigen trailer samen en laat je daarbij door onze experts in de video’s adviseren.