Aktuell auf Messe in Bern

Tenttrailers

Een tenttrailer is een absoluut ruimtewonder onder de kampeermiddelen. Ingepakt nemen ze weinig plaats in. Eenmaal uitgeklapt heb je enorm veel ruimte tot je beschikking én een zeer comfortabel bed. Het tentplatform kan je na de kampeervakantie van de aanhanger afnemen, zodat je buiten de vakanties om een transportaanhanger tot je beschikking hebt. En je kunt onze tenttrailer in veruit de meeste gevallen met een normaal B-rijbewijs achter de auto trekken. Of je nu een compacte auto, electrische auto of terreinwagen rijdt, een CAMPWERK vouwwagen of tenttrailer is de perfecte begeleider tijdens jouw kampeertrip.

Twee maten

Economy

Economy

Ruimtewonder met reusachtig bed. Snel opgebouwd, uitbreidbaar, ideaal voor rondtrekkende avonturiers.

De Economy vouwwagen is onze kleinste tent en de ideale oplossing voor de kampeerder die meer comfort wil met behoud van het échte tentgevoel. Op een oppervlakte van slechts 9 m2 vind je toch een ontzettend comfortabel kingsize bed.

9-18m²

Binnenruimte

ca. 1 min.

opbouwtijd

1-3

personen

slechts 420 kg

Leeggewicht

beschikbaar in 750 kg of 1.300 kg uitvoering

Max. toegestane massa

tot 1.475 L

Laadvolume

Opbouwen binnen enkele minuten

De Economy tenttrailer is door één persoon snel en gemakkelijk op te zetten.

Family

Of je een klein of groot gezin hebt, hier heeft iedereen genoeg plek om goed te kunnen slapen.

De Family tenttrailer / vouwwagen is met 11m² (basistent) een ideale tent voor kleine én grote gezinnen. Afhankelijk van je situatie kan de Family flexibel meegroeien tot een ruimte van 23m² (basistent plus luifel/voortent). De basistent is geheel naar eigen inzicht in te vullen. Zijn de kinderen nog klein, dan passen er met gemak tot 3 reisbedjes in. Worden ze wat groter? Dan kan je er meerdere luchtbedden, veldbedden of stapelbedden in kwijt.

11-23 m²

Binnenruimte

ca. 3 min.

opbouwtijd

2-5

personen

slechts 420 kg

Leeggewicht

beschikbaar in 750 kg of 1.300 kg uitvoering

Max. toegestane massa

tot 1.475 L

Laadvolume

Family

Opbouw in drie minuten

De Family zet je supersnel op. Ook wanneer je dat alleen wilt doen. Voor de basistent is dat een kwestie van minuten. Met genoeg ruimte voor het hele gezin.

Uitrusting

Ons recept voor "kamperen gemakkelijk gemaakt":

CAMPWERK biedt kampeeroplossingen waar slaapcomfort en gemakkelijk opzetten centraal staan. Kampeeroplossingen die je mobiliteit vergroten en die je kunt aanpassen aan jouw wensen en eisen. Voor onze tenttrailers betekent dat een robuuste en veilige aanhanger die we voorzien van een comfortabele en praktisch ontworpen tent. En we zijn klaar voor het maken van nieuwe herinneringen!

Meer leefruimte met de voortent

Wanneer je kampeert leef je voornamelijk onder de luifel. Gebruikt als keuken, ontbijtplek of simpelweg als extra leefruimte. De luifel is in alle omstandigheden een praktische accessoire.

Voortent

Voor korte stops voldoet het snel opzetten van de basistent meestal. Maar wanneer je langere tijd op één plek bent, is het prettig om een grotere overdekte leefruimte te hebben. Afhankelijk van het weer,kan je bijvorbeeld op zonnige dagen alleen de luifel opbouwen en op koudere dagen, de zijwanden toevoegen. Daardoor ontstaat een volwaardige woonruimte.

Geniet van de
sterrenhemel

Waar goed slapen hoofdzaak is…

Goed slapen is tijdens je vakantie net zo belangrijk als thuis. Want een goede nachtrust geeft je energie en ontspanning. Alleen dan kan je volop genieten van je kampeerreis. Goed slapen is daarom een hoofdzaak bij de ontwikkeling van onze tenttrailers.

Kingsize bed

Het beste slapen doe je in ons Comfort bed.

Het bij CAMPWERK te verkrijgen comfortbed bestaat uit een speciale matras met viscoseschuim, die zich individueel aan het lichaam aanpast. Voorzie dit matras van een ventilerende Froli schotelvering en je hebt één van de beste bedden die in een kampeermiddel wordt aangeboden.

More about the King Size Bed

Materiaalgebruik

Voor onze tenten gebruiken we een 450 gr. zware tentstof die ook wel polycotton of technisch katoen wordt genoemd. De vezel bestaat uit een samenstelling van katoen en polyester en combineert de voordelen van natuurvezel met die van modern hightech-materiaal. Het resultaat is een stevige, actief ademende stof die prettig aanvoelt, sneller droogt en goed in vorm blijft.

Meer te weten komen over ons gebruikte materiaal en verwerking.
Meer te weten komen over ons gebruikte materiaal en verwerking.

Meerdere  aanhangers

Het is uw keuze

Onze vouwwagens zijn niet van de haak, maar worden individueel voor u vervaardigd in onze fabriek in Bochum. Naast de tenten “Economy” & “Family” zorgt de vouwwagenbasis voor het beste toerplezier.

Onroad

Dankzij de vele mogelijke extra’s geschikt voor iedere situatie.

De onroad aanhanger is ideaal voor alle wegen in Europa. Voorzien van een zeer soepel lopend, thermisch verzinkt chassis van de firma
AL-KO en een ongelooflijk solide aluminium behuizing die evenveel laadruimte biedt als de inhoud van vier badkuipen. Uw grote voordeel: u bent perfect uitgerust op vakantie en wanneer u niet op vakantie bent kunt u de aanhanger gebruiken als een normale bedrijfswagen. En het mooiste is: u krijgt 10 jaar fabrieksgarantie op de trailerbodem.

Meer ervaren over onze onroad basis.
Meer ervaren over onze onroad basis.

Offroad

Er zijn geen slechte wegen, alleen het verkeerde voertuig. Wanneer je de gebaande paden wilt verlaten, moet je op je materiaal kunnen vertrouwen.
Wij zijn van mening dat wat achter je auto hangt, je niet moet beperken in je avonturen die je wilt beleven. Daarom zijn onze offroad trailers ontzettend robuust ontworpen en voldoen ze aan de hoogste eisen. Op maat gemaakt, als bagagetrailer, als motor-aanhanger of, in combinatie met ons tentplatform, als tenttrailer. Naast het sterke chassis is de offroad variant voorzien van een speciale lichtgewicht opbouw. Een combinatie van onderhoudsvrij aluminium en stevige RVS componenten.
Meer ervaren over onze offroad basis.
Meer ervaren over onze offroad basis.

Seriematige  basisuitrusting

Extra's

Keuken

Vakantie is vooral goed eten…

CAMPWERK heeft veel tijd gestoken in de verdere ontwikkeling van zijn populaire aanhangerkeuken, omdat de keuken vaak in het middelpunt van de belangstelling staat tijdens het kamperen.

De trailerkeuken van CAMPWERK biedt slimme kenmerken, zoals een rvs kooktoestel met 2 branders en glazen afdekplaten, of de grote walnoothouten snijplank, die gemakkelijk in- en uitklapt.

Meer info over onze keuken
Meer info over onze keuken

Verdere mogelijkheden

Technische specificaties

Economy

Family