NIEUW! Nu ook in olijfgroen!
Previous
Next

Welkom in het triljard-sterren hotel....

Welkom in het triljard-sterren hotel....

In geen andere tent van CAMPWERK slaap je zo dicht onder de sterrenhemel. Een comfortabele slaapplek op het dak van je auto of aanhanger. De Adventure daktent is een ideale oplossing wanneer je spontaan aan de hectiek van alledag wilt ontsnappen. Hierbij staat plezier duidelijk centraal, evenals gebruiksgemak.

Adventure

Met de Adventure daktent maak je van je eigen auto een eenvoudige camper

Want de Adventure daktent ontvouwt zichzelf in luttele seconden tot een verbazingwekkend comfortabele slaapruimte met uiteenlopende gebruiksmogelijkheden.
De reusachtig grote slaapplek met kwalitatief hoogwaardige en dikke matras bereik je overigens probleemloos met de meegeleverde ladder. Op weg naar bos of zee is de tot een compact pakket gecomprimeerde daktent nauwelijks op de auto merkbaar.

2-3

personen

ca. 1 min.

opbouwtijd

twee breedtes

140 / 165 cm

tot 240x160

cm slaapplek

140x120

cm pakmaat

ca. 60kg

licht

2-3

personen

ca. 1 min.

opbouwtijd

twee breedtes

140 165cm

tot 240x160

cm slaapplek

ca. 60kg

licht

140x120

cm pakmaat

Bijzonder interessant is de daktent voor iedereen wiens trekhaak al door een boottrailer, paardentrailer of iets dergelijks bezet is.

Opbouwen binnen enkele minuten

In slechts enkele seconden ontvouwt de Adventure daktent zich tot een reusachtige en comfortabele slaapplek op je autodak. Klaar om in te dutten…

Video afspelen

Uitrusting

Kleine pakmaat, reusachtig bed

De reusachtig grote slaapplek met kwalitatief hoogwaardige en dikke matras bereik je overigens probleemloos met de meegeleverde ladder. Op weg naar bos of zee is de tot een compact pakket gecomprimeerde daktent nauwelijks op de auto merkbaar.

Geniet van de sterren
Dankzij de twee panorama dakvensters

Ventilatie rondom

Om het uitzicht ‘op hoogte’ te genieten beschikt de Adventure daktent rondom over grote vensters. Alle vensters zijn uitgerust met een zeer fijnmazig en sterk horregaas, een van binnen sluitbare afdekking, evenals speciale overkappingen die het ventileren bij sterke regenval mogelijk blijven maken. Uniek zijn de twee panorama dakvensters die ‘s nachts uitzicht bieden op de sterren en overdag de tent verhelderen. Voor langslapers beschikken de dakvensters natuurlijk over een van binnenuit sluitbare afdekking.

Extra's

Meer woonruimte met de ondertent

Als keuken, kleedcabine, toilet (i.c.m. een PortaPotti) of eenvoudig als woonruimte: de Adventure ondertent is altijd een zeer praktische accessoire.

Dankzij het inritsbare kuipzeil in het woongedeelte en de rondom afgesloten wanden blijven bodemvocht en slecht weer waar ze thuishoren: zo ver mogelijk buiten. Maar ook bij goed weer biedt de ondertent voordelen.

Wij kamperen het hele jaar door!

Dankzij onze innovatieve binnentent staat niets ons in de weg. Wie het toch ook bij temperaturen onder nul graag warm heeft, vindt in onze accessoireshop alles wat zijn of haar kampeerhart verwarmt, van kachel tot electrische deken.

Binnentent

0 ml

vocht verliest men gemiddeld per nacht

0 %

Ademend! De binnentent bestaat uit puur katoen

Door ademen, zweten of koken ontstaat veel vocht, wat vooral bij koude nachten kan gaan condenseren aan de binnenzijde van de daktent. Om dit effect te verminderen, hebben we de CAMPWERK binnentent ontwikkeld. Het wordt simpelweg eenmalig aan het binnenframe van de daktent bevestigd, waardoor een dubbelwandige daktent ontstaat. En daarna vouwt deze gewoon met de daktent in en uit. De binnentent bestaat uit 100% katoen en heeft ritssluitingen aan iedere zijde, evenals bij de vensters om in een betere beluchting te voorzien op hete dagen.

Bagagenet

Want opbergruimte heb je nooit genoeg! Daarom hebben we het nieuwe bagagenet voor de nieuwe Adventure daktent ontworpen. Geïnspireerd op de laadbeveiligingsnetten bij vliegtuigen zorgt het nieuwe en extra sterke bagagenet onder de bodem voor extra opbergruimte. Voor campingstoeltjes, speelgoed voor de hond, of je wasgoed. Het Adventure bagagenet is altijd een ideale uitbreiding voor jouw daktent.

NIEUW!

Materiaal en verwerking

Tentstof

De tentstof bestaat uit een hoogwaardige, 300 gr. zwaar katoen, ook wel technisch katoen of polycotton genoemd. De vezel bestaat uit een samenstelling van katoen en polyester en combineert de voordelen van natuurvezel met die van modern hightech-materiaal. Het resultaat is een stevige, actief ademende stof die prettig aanvoelt, sneller droogt en goed in vorm blijft.

De tentstof is waterafstotend, geïmpregneerd en extra scheurvast. Alle naden worden met een speciaal garen gestikt, welke na het eerste contact met water uitzet en de stiknaden waterdicht maken.

Tentbasis

De tentbodem is gemaakt van een glasvezelversterkt thermoplast met een honingraatstructuur. Dit materiaal heeft een hoge stevigheid en extreem laag gewicht. Perfect dus voor een autodak.

Ook het frame is zeer sterk, gemaakt van een geanodiseerd aluminium en speciale roestvrij staal componenten. Deze moderne oppervlakteafwerking heeft een hoge corrosiebescherming en voelt aangenaam aan.

verdere uitrusting

Vernieuwingen

CAMPWERK ontwikkelt zijn producten continue door. Wij bouwen niet alleen voor mooi-weer-kampeerders, maar voor de zwaarste omstandigheden, zodat jij je op je reizen geen zorgen hoeft te maken. Hieronder enkele vernieuwingen.