Bespaar tot wel 20%. Jubileumsactie 10 jaar Caravan Salon Düsseldorf

Cargo transporttrailer

Cargo

Eén aanhanger, duizend mogelijkheden. CARGO, de veelzijdige en robuuste
transportoplossing voor professionals en in je vrije tijd.

Of je nu je CARGO voor professionele doeleinden of voor
bijvoorbeeld het transport van je sportmateriaal gebruikt, de robuuste bouwwijze
en hoge materiaalkwaliteit geven je een product voor jarenlang plezier.

Aangepast aan jouw eisen

Kort – lang / laag – hoog / smal – breed / open – gesloten …
Leer de ontelbare individuele mogelijkheden kennen.

Beslis zelf en stel je eigen trailer samen met de afmetingen die je voor jouw gebruik nodig hebt. Kies uit praktische opties zoals een klapbare aluminium deksel, hoe de achterklep scharniert of een speciale steekmaat passend bij het wiel van het trekkende voertuig.

En dan de kleur: stoer zwart met spatborden in de kleur welke bij je terreinauto passen. En met het uitgebreide CAMPWERK accessoireprogramma, zoals jerrycan, transportbuis, reservewiel of fietsdrager, wordt je CAMPWERK CARGO écht jouw individuele trailer.

Projecten

Motorfiets trailer

De Camp & Bike oplossing voor motorfiets en quad

Eindelijk is het er: dé oplossing voor motorrijders die hun hobby willen combineren met kamperen. CAMPWERK, specialist op het gebied van tenttrailers en daktenten, brengt een oplossing om een kampeertrailer te combineren met de mogelijkheid om 2 motoren of 1 quad mee te nemen. Veel motorrijders willen tijdens hun kampeervakantie hun geliefde motor niet thuis laten. De perfecte oplossing was er tot dusver niet. Tot nu!

CAMPWERK BIKE werkt als een transportaanhanger en dankzij de verschillende daktenten wordt het een campingtrailer met tot wel 6 slaapplekken. Deze innovatieve kampeerwagen heeft een laadvolume voor het transport van tot 2 motoren of 1 quad. Met de automatische lier gaat inladen supersimpel. De motorfiets wordt op een rail gerold en dan electrisch in de aanhanger getrokken. Zonder gevaar van omkiepen of spierkracht. De tent kan ook worden afgenomen om op het dak van een personenauto te worden gebruikt.

Professioneel

Professioneel

De hoogste kwaliteitseisen

Naast producten voor de vrijetijdssector produceert CAMPWERK ook speciale en offroadgeschikte trailers voor verschillende overheden en levert bijvoorbeeld aan brandweer, politie, natuurbeheer en defensie.

Exclusief voor het Nederlandse Korps Commando Troepen ontwikkelden wij

der TACTICAL CARGO transporttrailer van CAMPWERK.

Tactical Cargo

TACTICAL CARGO: de lichtgewicht voor de zwaargewichten

De eisen aan uitrusting voor defensie zijn compromisloos hoog. Overeenkomstig robuust is onze exclusieve transportaanhanger TACTICAL CARGO. Met de vele op- en aanbouwvarianten en het enorme laadvermogen is deze trailer multifunctioneel inzetbaar voor defensie-afdelingen, overheidssectoren alsook voor outdoor expedities of materiaaltransport.

Dankzij de in hoogte verstelbare, sterke dissel, laat de TACTICAL CARGO zich naast kleinere voertuigen ook door vrachtauto’s trekken. Daarbij is de koppeling facultatief van NATO naar een standaard koppeling verwisselbaar. De geperforeerde aluminium panelen maken het mogelijk individueel extra materieel te bevestigen, aan de buitenzijde van de trailer. Door uitbreiding met een CAMPWERK keuken, laat de TACTICAL CARGO zich veelzijdig inzetten.

Stel hier je ideale trailer samen

Stel hier je eigen trailer samen en laat je daarbij door onze experts in de video’s adviseren.

WordPress Cookie Plug-in door Real Cookie Banner