Aktuell auf Messe in Bern

Over ons

De tijd van stoer en comfortabel kamperen is gekomen. Met de slimme oplossingen en innovaties van CAMPWERK.

De vraag hoe je deze wereld kunt bereizen met een zo groot mogelijke mobiliteit en met een zo klein mogelijke inspanning hebben wij al voor je beantwoord.

Een kampeerauto of caravan is vrij kostbaar. Kamperen met een grondtent is best wel een gedoe en weinig comfortabel. En hotels en B&B’s geven niet de vrijheid om dáár te overnachten waar jij wilt.

En daarom gaat het ons uiteindelijk: vrijheid en flexibiliteit, het ongedwongen onderweg zijn, nieuw dingen ontdekken, onbekend terrein veroveren en je slaapplaats dáár opbouwen, waar het jou het beste bevalt. Zonder gedoe! In 1 of 2 minuten staat een grote tent met comfortabel bed, vensters rondom en keuken indien gewenst. Dromen maar… Daktenten en vouwwagens van CAMPWERK bezorgen je geen werk, maar plezier.

Ze zijn comfortabel, ongelooflijk ruim en erg robuust. Tot in het kleinste detail doordacht en in de praktijk getest. En ze houden stand onder de meest extreme weersomstandigheden. En waar we bijzonder trots op zijn: door jarenlange ervaring bieden we een product dat compleet is uitontwikkeld, op wens van de klant wordt samengesteld met een breed scala aan accessoires om uit te kiezen en daardoor voor ieder budget bereikbaar is.

Wij hebben alles voor jouw perfecte reis al voorbereid.

Nu ben jij aan de beurt…! Welkom bij CAMPWERK…