Aktuell auf Messe in Bern

Skycamp daktent

Skycamp daktent

Welkom in de toekomst...

Of je nu een leuk weekend in de natuur doorbrengt met het gezin in een kleine auto, of avonturen beleeft in een terreinwagen en de meest afgelegen plekken van onze wereld ontdekt. De iKamper Skycamp daktent is onze favoriete oplossing wanneer we spontaan met de auto de hectiek van alledag achter ons willen laten. Plezier staat hier duidelijk voorop. Maar vooral het gemak waarmee deze daktent wordt opgezet.

Skycamp 2.0

De Skycamp daktent van iKamper biedt reuze veel plaats aan tot wel 4 personen

De iKamper Skycamp daktent ontvouwt zich in luttele seconden tot een comfortabele woonruimte vol verschillende gebruiksmogelijkheden. Onhandige tentstokken, zoals bij traditionele tenten, behoren tot de verleden tijd. Eenvoudig te monteren zoals een dakkoffer, biedt de daktent door zijn uniek scharniermechanisme plaats tot wel 4 personen.

1-4

personen

ca. 1 min.

opbouwtijd

197x203cm

Ligoppervlak

410 kg

Draagvermogen

ca. 74kg

licht

217x139cm

Pakmaat

Bijzonder interessant is de daktent voor iedereen wiens trekhaak al door een boottrailer, paardentrailer of iets dergelijks bezet is.

Opbouwen binnen enkele minuten

In slechts enkele seconden ontvouwt zich de Skycamp daktent in een zeer grote en comfortabele slaapplek op het dak. Perfect voor een middagdutje…

Video afspelen

Zo makkelijk, iedereen kan het!

Uitrusting

Reusachtig

Kingsize - prinsheerlijk slapen

In de laatste 50 jaar van de geschiedenis van een daktent was het slapen in een daktent met harde schaal beperkt tot de grootte van het dak van het voertuig. Dankzij de iKamper Skycamp, ‘s werelds grootste, uitklapbare hardshell daktent, heeft het hele gezin eindelijk ruimte.

Ventilatie rondom

Om van het uitzicht op hoogte te genieten, is de Skycamp daktent uitgerust met grote vensters rondom. Alle vensters zijn uitgerust met een zeer fijnmazig en sterk horregaas, een van binnen sluitbare afdekking, evenals speciale overkappingen die het ventileren bij sterke regenval mogelijk blijven maken. Uniek is het dakvenster, dat ´s nachts uitzicht biedt op de sterren en overdag de tent verlicht. Voor langslapers beschikken de dakvensters natuurlijk over een van binnenuit sluitbare afdekking.

Aerodynamische hardcover

Het speciale ontwerp van de glasvezelversterkte harde schaal reduceert niet alleen de luchtweerstand tijdens het rijden. De dubbele harde schaal is zo ontworpen, dat het een luchtlaag tussen buiten- en binnenschaal heeft. Dit ontwerp geeft de schaal niet alleen stevigheid en een lange levensduur, maar isoleert de daktent ook tegen geluid en kou.

Rocky Black

Rocky Black hardcover

De Skycamp 2.0 is er ook in een Rocky Black versie. Hier is de harde schaal van een matzwarte LineX coating voorzien. Dit geeft de daktent een robuuste uitstraling en slaat niet alleen een goed figuur in het offroad-gebied.

Extra's

Wij kamperen het hele jaar door!

Dankzij onze innovatieve binnentent staat niets ons in de weg. Wie bij temperaturen onder nul het toch graag behaaglijk wil houden, vindt in onze accessoireshop alles om je warm te houden, van kachel tot slaapzak.

Binnentent

Door ademen, zweten of koken ontstaat veel vocht, wat vooral bij koude nachten kan gaan condenseren aan de binnenzijde van de daktent. Om dat te verminderen, hebben we de binnentent ontwikkeld. Deze wordt eenvoudig aan het frame van de daktent bevestigd, en zo ontstaat een dubbelwandige daktent. De binnentent bestaat uit een puur katoenen stof en heeft ritssluitingen bij iedere toegang en ieder venster, om zo de ventilatiemogelijkheden op warme dagen te behouden.

NIEUW!

Voortent

Als kleedruimte, keuken, douche of eenvoudigweg als extra leefruimte. De iKamper ondertent is altijd een praktische accessoire. Dankzij de rondom gesloten wanden blijft het slechte weer daar waar het hoort; buiten. Maar ook bij mooi weer biedt de ondertent met 3 grote toegangen praktische voordelen. Beschikbaar voor de Skycamp en X-Cover.

Luifel

De iKamper luifel biedt bescherming tegen zon en regen wanneer je met je gezin op doorreis bent. De luifel is snel aan de tent te bevestigen met de rits en het enorme overdekte gedeelte zorgt ervoor dat de zithoek en keuken altijd in de schaduw/droog staan. Te gebruiken voor Skycamp 2.0 en X-Cover.

Materiaal en verwerking

Tentstof

De tentstof bestaat uit een hoogwaardige, 300 gr. zwaar katoen, ook wel technisch katoen of polycotton genoemd. De vezel bestaat uit een samenstelling van katoen en polyester en combineert de voordelen van natuurvezel met die van modern hightech-materiaal. Het resultaat is een stevige, actief ademende stof die prettig aanvoelt, sneller droogt en goed in vorm blijft.

De tentstof is waterafstotend, geïmpregneerd en extra scheurvast. Alle naden worden met een speciaal garen gestikt, welke na het eerste contact met water uitzet en de stiknaden waterdicht maken.

Tentbasis

De aluminium bodem van de Skycamp daktent heeft een honingraatstructuur van binnen. Deze constructie is zeer sterk en daarnaast erg licht in gewicht. Het is vuurvast, volledig recyclebaar en biedt isolatie voor het slaapgedeelte van de daktent.

verdere uitrusting

Vernieuwingen

iKamper ontwikkelt zijn producten constant verder. Wij bouwen niet alleen voor mooi weer, maar ook voor de meest extreme omstandigheden, zodat je je op jouw reizen geen zorgen hoeft te maken. Hieronder enkele vernieuwingen.