Aktuell auf Messe in Bern

Skycamp Mini daktent

De kleine broer

De Skycamp Mini is de kleine broer van de populaire Skycamp daktent. De Skycamp Mini bouw je net zo snel op als de Skycamp (1 minuut!), maar is in een kleinere hardcover opgeborgen. Perfect voor boven het laadgedeelte of de cabine van je pickup, voor een kleinere auto of om ruimte te besparen voor andere accessoires op het dak van je terreinwagen of bus.

Skycamp Mini

De Skycamp Mini daktent van iKamper biedt plaats aan 2 personen.

De iKamper Skycamp daktent ontvouwt zich in luttele seconden tot een comfortabele woonruimte vol verschillende gebruiksmogelijkheden. Onhandige tentstokken, zoals bij traditionele tenten, behoren tot de verleden tijd. Eenvoudig te monteren zoals een dakkoffer. En door zijn unieke manier van uitvouwen, biedt deze compacte daktent in uitgevouwen toestand plaats aan 2 personen.

1-2

personen

130x210cm

Ligoppervlak

ca. 1 min.

opbouwtijd

410 kg

Draagvermogen

145x138cm

Pakmaat

ca. 57 kg

licht

Bijzonder interessant is de daktent voor iedereen wiens trekhaak al door een boottrailer, paardentrailer of iets dergelijks bezet is.

Opbouwen binnen enkele minuten

In slechts enkele seconden bouw je de Skycamp Mini om van compacte, aerodynamisch gevormde koffer tot een ruime, comfortabele slaapplek op je auto. Perfect voor een middagdutje…

Video afspelen

Uitrusting

Reusachtig

De binnenzijde van de Skycamp is met een gewatteerde isolatie bekleed om condensvorming te verminderen. Mét iKamper wereldkaart om alvast van je volgende reisbestemming weg te dromen.

Ventilatie rondom

Om van het uitzicht te kunnen genieten heeft de Skycamp Mini daktent rondom grote vensters. Alle vensters zijn voorzien van zeer fijn maar sterk horregaas, een van binnenuit sluitbare bescherming tegen weersinvloeden, en met luifeltjes overdekte vensters, zodat je kunt blijven ventileren, ook bij sterke regenval. Uniek is het dakvenster, dat ´s nachts uitzicht biedt op de sterren en overdag de tent verlicht. Voor langslapers geen belemmering, want je kunt het dakvenster natuurlijk van binnenuit verduisteren met een extra stoflaag.

Aerodynamische hardcover

Het speciale ontwerp van de glasvezelversterkte harde schaal reduceert niet alleen de luchtweerstand tijdens het rijden. De unieke hardcover van de Skycamp daktent heeft een speciale luchtzone tussen de buitenste en binnenste schaal. Dit ontwerp geeft de schaal niet alleen stevigheid en een lange levensduur, maar isoleert de daktent ook tegen geluid en kou.

Rocky Black

Hardcover Rocky Black

De Skycamp Mini is, net als zijn grote broer, ook in een Rocky Black versie verkrijgbaar. Hier is de harde schaal van een matzwarte LineX coating voorzien. Daardoor krijgt de daktent een robuuste uitstraling en is minder gevoelig bij het rijden in offroad terrein.

Extra's

Wij kamperen het hele jaar door!

Dankzij onze innovatieve binnentent staat niets ons in de weg. Wie bij temperaturen onder nul het toch graag behaaglijk wil houden, vindt in onze accessoireshop alles om je warm te houden, van kachel tot slaapzak.

Binnentent

Door ademen, zweten of koken ontstaat veel vocht, wat vooral bij koude nachten kan gaan condenseren aan de binnenzijde van de daktent. Om dat te verminderen, hebben we de binnentent ontwikkeld. Deze wordt eenvoudig aan het frame van de daktent bevestigd, en zo ontstaat een dubbelwandige daktent. De binnentent bestaat uit een puur katoenen stof en heeft ritssluitingen bij iedere toegang en ieder venster, om zo de ventilatiemogelijkheden op warme dagen te behouden.

NIEUW!
Binnenkort beschikbaar

Voortent

Als kleedruimte, keuken, douche of eenvoudigweg als extra leefruimte. De iKamper ondertent is altijd een praktische accessoire. Dankzij de rondom gesloten wanden blijft het slechte weer daar waar het hoort; buiten. Maar ook bij mooi weer biedt de ondertent met 3 grote toegangen praktische voordelen. Beschikbaar voor de Skycamp en X-Cover.

Luifel

De iKamper luifel biedt bescherming tegen zon en regen wanneer je met je gezin op doorreis bent. De luifel is met de ritssluiting snel aan de tent gemaakt en de reusachtige overdekte oppervlakte zorgt ervoor dat je zitplek en keuken altijd droog en uit de zon is. Te gebruiken voor Skycamp 2.0 en X-Cover.

Materiaal en verwerking

Tentstof

De tentstof bestaat uit een hoogwaardige, 300 gr. zwaar katoen, ook wel technisch katoen of polycotton genoemd. De vezel bestaat uit een samenstelling van katoen en polyester en combineert de voordelen van natuurvezel met die van modern hightech-materiaal. Het resultaat is een stevige, actief ademende stof die prettig aanvoelt, sneller droogt en goed in vorm blijft.

De tentstof is waterafstotend, geïmpregneerd en extra scheurvast. Alle naden worden met een speciaal garen gestikt, welke na het eerste contact met water uitzet en de stiknaden waterdicht maken.

Tentbasis

De aluminium bodem van de Skycamp daktent heeft een honingraatstructuur van binnen. Deze constructie is zeer sterk en daarnaast erg licht in gewicht. Het is vuurvast, volledig recyclebaar en biedt isolatie voor het slaapgedeelte van de daktent.

verdere uitrusting

Vernieuwingen

iKamper ontwikkelt zijn producten constant verder. Wij bouwen niet alleen voor mooi-weer-kampeerders, maar voor de zwaarste omstandigheden, zodat jij je op je reizen geen zorgen hoeft te maken. Hieronder enkele vernieuwingen.