Bespaar tot wel 20%. Jubileumsactie 10 jaar Caravan Salon Düsseldorf

Good vibrations

Nieuw! De eerste daktent met hardcover van CAMPWERK!

Veel ruimte op een klein oppervlak

Met de vele voordelen die de eerste hardcover daktent van CAMPWERK biedt, zit het goede humeur tijdens het kamperen altijd in je bagage: gemakkelijk en snel op te zetten, extra hoofdruimte, meer uitzicht op de omgeving dan ooit tevoren en dit alles op een oppervlak dat niet groter is dan het dak van je auto.

Good vibrations

De weerbestendige hardcover daktent voor + 2 personen

Met de Good Vibes tover je je auto snel en eenvoudig om in een camper voor vier seizoenen. Om de daktent te openen, hoeven alleen de sluitingen losgemaakt te worden – gasveren doen de rest. Onder de stevige harde schaal is ruimte voor twee volwassenen en nog een kind of hond. Slaapzakken of kussens kunnen altijd in de tent blijven. Zelfs als je hem sluit. Zo is je slaapruimte klaar voor onmiddellijk gebruik en heb je zelfs voor een overnachting op een lange reis geen gedoe meer.
Ontdek meer over de vele mogelijkheden die deze autodaktent je biedt.

Ligoppervlak

2,5 personen

Gewicht

Daktent ca. 68 kg + 6 kg (ladder)

Opbouw

ongeveer 15 seconden

Pakmaat

210 x 144 x 34
(L x B x H) cm

Belasting van het autodak

min.
75 kg

Tentstof

Poly-katoenmix

Een daktent met hardcover geeft je een stevig dak boven je hoofd en opent zich tot een oppervlak dat niet groter is dan het dak van je auto.

Snelle montage

Het duurt ongeveer 15 seconden om de Good Vibes in te stellen. Gewoon uitklappen, de kussens opschudden en de daktent biedt je alles wat je nodig hebt voor een rustgevende nacht!

De Good Vibes hardshell daktent in één oogopslag

Grootte van het slaapgedeelte

De daktent biedt genoeg ruimte voor twee volwassenen en een kind. Het slaapoppervlak is ongeveer 144 x 210 cm (b x l).

Opbouw

Opbouwen ging nog nooit zo snel: in 15 seconden is de daktent klaar voor gebruik.

Gewicht

De daktent weegt ongeveer 80 kg. De ladder is afneembaar en reist mee in je bagage als dat nodig is.

Dekking en verpakkingsgrootte

De robuuste polyester hardcover is ongeveer 34 cm hoog. Ingevouwen meet de daktent ongeveer 210 x 144 x 34 cm (L x B x H).

Belasting van het autodak

De vereiste dakbelasting van de auto is minstens 80 kg. Meer informatie over dit onderwerp kun je vinden in onze FAQ.

Tentstof

Voor de tent word dichte katoenmix gebruikt. Het materiaal is waterafstotend en verduisterend.

Uitrusting

Daktent met harde buitenkant en zachte binnenkant

Goed slapen is belangrijk (voor iedereen). Vooral op vakantie, wanneer we allemaal willen ontspannen. Daarom lig je in de Good Vibes op een comfortabel matras met een gewatteerd, extra zacht oppervlak. Nog een voordeel: het verhoogde slaapgedeelte op het dak van de auto beschermt je perfect tegen de kou op de grond.

Waarom zet je ‘s ochtends niet meteen de ramen open en geniet je van het uitzicht vanuit je knusse bed in de daktent? Deze matras nodigt je uit om lekker te blijven liggen, tenzij je honger naar avontuur groter is. 

Vrij zicht in alle richtingen

De ruime 2-persoons daktent geeft je niet alleen een heerlijk luchtig gevoel, maar biedt zelfs zoveel hoofdruimte dat je comfortabel in je daktent kunt zitten, zelfs als je iets langer bent. Je kunt dus niet alleen genieten van een kopje koffie op de rand van het bed, maar je ook terugtrekken in de tent om te kaarten of je om te kleden.

Hardcover daktent: een stevig dak boven je hoofd

Het dak van de hardshell opent verticaal zodat de daktent (in tegenstelling tot opvouwbare daktenten) niet verder reikt dan de vloerafdruk van je auto. Wanneer je comfortabel in bed ligt, biedt de Good Vibes je een stabiel dak boven je hoofd. De Good Vibes hardschalige daktent opent met behulp van geïntegreerde gasveren voor bijzonder eenvoudig en snel opzetten. Hierdoor kan hij gemakkelijk en zonder moeite worden geopend en gesloten.

Extra's

Weerbestendig in elk seizoen

Om kamperen in de daktent in alle vier de seizoenen leuk te maken, is de Good Vibes uitgerust met doordachte details ter bescherming tegen wind en regen: over alle vier de ramen kunnen regenluifels worden geplaatst, zodat het niet in de daktent regent. Zelfs niet als je de ramen openzet voor ventilatie.

Klaar voor bewoning

Het opzetten van de Good Vibes gaat bijzonder snel en eenvoudig: open de vergrendelingen, til het deksel van de harde schaal iets op – de geïntegreerde gasdrukdempers doen de rest. Als je je kussens en slaapzakken al in de daktent hebt opgeborgen, is je slaapplaats nu klaar. Zet gewoon snel de ladder op en je bent klaar om je daktent te betrekken. Hij staat op zichzelf en hoeft niet geschoord te worden.

sterrenhemel

Weet je hoeveel sterren er zijn? De dakbekleding
heeft een afbeelding van veel bekende sterrenbeelden. Dus wanneer wolken ‘s nachts de sterren bedekken, kun je Orion, Schorpioen en andere sterrenbeelden in je eigen dakhemel zoeken – en vinden. Als de sterren helder en duidelijk aan de nachthemel staan, helpt de hemel van je daktent je zelfs om de sterrenbeelden te herkennen.

Doordacht

Regenschermen over alle openingen, grote ramen en ingangen die volledig verduisterd kunnen worden, volledig geopend of alleen afgesloten met een muskietennet. Plus gasdrukdempers die het gemakkelijker maken om de hardschalige daktent te openen. Maar dat is nog niet alles! Ritsen aan de buitenkant maken het ook gemakkelijk om accessoires aan de daktent te ritsen. Twee lussen aan de harde kuip helpen om de tent weer op te vouwen vanaf de grond. Extra borging op de scharnieren van de gasdrukkleppen zorgen voor extra stabiliteit. Een autodaktent met zoveel voordelen zorgt vooral voor één ding: een goed humeur!

Robuust

De harde schaal van de Good Vibes heeft een zeer bestendige coating tegen krassen, steenslag en roest. Het duurzame oppervlak van de harde schaal is daarom bestand tegen zelfs de meest veeleisende omstandigheden: het is ontwikkeld om de meeste klimatologische omstandigheden te weerstaan, is UV-bestendig en zorgt ervoor dat je daktent er altijd goed blijft uitzien.

Materiaal en verwerking

Buiten

Voor het tentdoek hebben we gekozen voor een scheurbestendige en waterafstotende poly-katoenmix in olijfgroen. Kleuraccenten in rood op de ritsen en vensterzoom geven de Good Vibes een frisse look. De regenschermen boven de ramen zijn gemaakt van waterafstotend polyester, de harde schaal van polyester is verzegeld met een bijzonder resistente en krasbestendige coating in matzwart. De bodem is gemaakt van lichtgewicht maar extreem stabiele honingraatstructuur.

Good Vibes: Das Hartschalen-Dachzelt von CAMPWERK öffnend sich in wenigen Sekunden senkrecht über deinem Autodach – und bietet damit maximale Freiheit.

Binnen

We hebben geen compromissen gesloten op het matras en hebben ervoor gezorgd dat je net zo comfortabel slaapt als in je bed thuis. Het schuim is ruim acht centimeter dik en de zachte, gewatteerde matrashoes maakt je bed bijzonder knus. De hoes zorgt voor warmte en een fijn gevoel. Als je in de slaapzak slaapt, glijd je niet heen en weer dankzij het aangename oppervlak van de hoes.
De sterrenhemel met ruitvormige wattering zorgt voor extra isolatie.

Verdere functies

Wij bij CAMPWERK ontwikkelen onze producten voortdurend en bouwen daktenten die niet alleen geschikt zijn voor mooi weer, maar voor alle vier seizoenen. Je kunt comfortabel slapen en genieten van je vakantie, zelfs tijdens lange reizen.

Technische specificaties

Veel voorkomende vragen en antwoorden

Past de daktent op mijn auto?

De daktent kan worden gemonteerd op vrijwel elk voertuig met een dynamische dakbelasting van ten minste 80 kg. Je hebt maar twee dwarsbalken/dakdragers nodig. De daktent wordt dan met het bijgeleverde montagemateriaal aan de dakdragers bevestigd. Wij raden af om rechtstreeks op een dakrail te monteren, omdat de afstand tot het dak erg klein is en de gebruikte schroeven krassen kunnen veroorzaken. Dus je hebt dwarsliggers/dakdragers nodig, zelfs met een dakrail.

Wij bieden u graag direct bij aankoop geschikte dragers voor jouw voertuig aan.

Maar bij mij weegt de daktent te veel, hè?

Voor de meeste voertuigen ligt de dakbelasting tussen 75 en 100 kg. Deze informatie heeft echter betrekking op de belasting tijdens het rijden! Bij stilstand kan het gewicht dat op het dak werkt aanzienlijk hoger zijn.
Denk maar eens: bij het kantelen van een auto, moet deze op zijn eigen dak kunnen liggen.

Meer antwoorden en veel voorkomende vragen vind je op onze pagina FAQ

Productwijzer

Kan je niet beslissen? Onze online productwijzer helpt je
door de beantwoording van enkele vragen, het ideale kampeermiddel voor je te vinden.
Laat je je simpelweg inspireren…

Of rechtstreeks naar de shop…

Ervaring met onze daktenten