Aktuell auf Messe in Bern

De slimme expander campingstoel

Niet alleen is CAMPWERK sterk in het creëren van een comfortabele slaapplek onderweg, ook hebben we nu een stoel ontwikkeld die je een ontzettend goed zitcomfort geeft tijdens de kampeervakantie.

Want wat is er fijner dan jezelf op je gemak voelen in de natuur voor je eerste koffie in de ochtend? Of ’s avonds met volle teugen naar de zonsondergang te kijken. Met de perfecte stoel wordt het nog comfortabeler.

Geniet van de ontspannen kampeermomenten met onze daktenten of vouwwagens op onze nieuwe CAMPWERK stoelen. De ademende rugleuning en de bekleedde armleuningen bieden de stoel een hoog comfort – ook bij langdurig zitten. Voor echte fijnproevers heeft de stoel een geïntegreerde bekerhouder zodat je je drankje altijd binnen handbereik hebt. De rugleuning is hoog voor een betere ondersteuning van je rug. En ook is het zitgedeelte net even hoger dan de gemiddelde campingstoel, zodat ook wat grotere mensen lekker in de stoel zitten.

Als gepassioneerde kampeerders weten we natuurlijk ook hoe belangrijk elke bespaarde centimeter is. Daarom hebben we onze stoel ontwikkeld om extra ruimtebesparend en slim klappend te zijn, zodat het opbergen en vervoeren gemakkelijk is. Het in- en uitklappen is supergemakkelijk en snel in slechts een paar stappen.

De zithoogte is ca. 48 cm en belastbaar tot 120 kg.

Vind je het leuk om jezelf of je partner deze wintermaanden te verrassen met deze expander campingstoel? Stuur een mail naar info@campwerk.nl en we zorgen dat het wordt geregeld.

Extra informatie:

Gewicht: 5 kg

Prijs: € 89,- (verzendkosten € 7,25. Afhalen in Tynaarlo is gratis)

Artikelnummer: 30846

Bekijk in onderstaand video hoe Michael de stoel uit- en inklapt.

Häufig danach gelesen: